Apply for Membership
Don't forget to vote!
Donate

Donate

Recent Donations
[TWC] Mr T
€10.00 EUR
2 days ago
[TWC] Nathan
£33.23 GBP
31st Jul
[TWC] Sarge
$5.00 USD
19th Jul
[TWC] zurxo
kr4.20 SEK
19th Jul
[TWC] zurxo
kr0.69 SEK
19th Jul
Next »
Events
Online Members
[TWC] Robot
Online now

[TWC] lockoncap
Online now

[TWC] Fro
Online now

[TWC] Björn
19 minutes ago

[TWC] Ross
34 minutes ago

[TWC] Ghostie3k
36 minutes ago

[TWC] Squid
40 minutes ago
Online Guests: 27
Time Zones

UK

09:35:09

CET

10:35:09

US EST Time

04:35:09

Arma3Sync problems...
Forum » Information and Rules » Technical Difficulties and Solutions
Joined: 22nd Jul 2015
Rank: Inactive Member
Likes 173
7th Dec 2016



"The unnamed feeling...
IT TAKES ME AWAY!!!"

Joined: 22nd Jul 2015
Rank: Inactive Member
Likes 173
7th Dec 2016

I tried reinstalling twice. Im running the setup and the program as admin... I have tried everything that comes to mind...


"The unnamed feeling...
IT TAKES ME AWAY!!!"

Joined: 7th Mar 2014
Rank: Member
Likes 709
7th Dec 2016

Have you seen  This thread?


"I serve The wrecking crew."

Joined: 22nd Jul 2015
Rank: Inactive Member
Likes 173
7th Dec 2016

I am using the new URLs.


"The unnamed feeling...
IT TAKES ME AWAY!!!"

Joined: 20th Jan 2013
Rank: Member
Likes 2335
7th Dec 2016

I'll look into it.


"Jokes on them, I was only pretending to be retarded."



"With the first link, the chain is forged. The first speech censured... the first thought forbidden... the first freedom denied – chains us all irrevocably."

Joined: 22nd Jul 2015
Rank: Inactive Member
Likes 173
7th Dec 2016

Thanks Bose!


"The unnamed feeling...
IT TAKES ME AWAY!!!"

Joined: 16th Nov 2013
Rank: Public Player
Likes 723
7th Dec 2016

I had this issue last night, I just tried later and it worked so I'm putting it down to alkali being deep in his chubby girlfriend and not peddling enough


Respect is earned, not given

Joined: 22nd Jul 2015
Rank: Inactive Member
Likes 173
7th Dec 2016

Its the same thing here! I set it to download from one of the repos and then it dosent work for a whole fucking day... Annoying as fuck


"The unnamed feeling...
IT TAKES ME AWAY!!!"

Joined: 22nd Jul 2015
Rank: Inactive Member
Likes 173
7th Dec 2016

Maybe its a Arma3Sync update or something


"The unnamed feeling...
IT TAKES ME AWAY!!!"

Joined: 19th Mar 2016
Rank: Inactive Member
Likes 20
9th Dec 2016

I had the same problem. I had to change the the url in the connection box although I added the public auto-config url. I did test it today and had no problem. The url changed to "http://db.twcrew.net/maps ... "
Forum » Information and Rules » Technical Difficulties and Solutions
Please login or register to reply.
Chat Box
[TWC] jayman 20th Sep
A large repo update just went out. make sure to update it quickly
[TWC] jayman 19th Sep
Join now for the pre-op test
[TWC] Mr T 18th Sep
Have you voted today? Someone in task force specter has.
[TWC] Hobbs 17th Sep
yar
[TWC] Ross 17th Sep
Pub tonight?!
Countdown
Operation KNIGHT
4 Days, 8 Hours, 44 Minutes and 51 Seconds
Newest Players
Laniakea
10th Sep


Pub
1st Sep

Bevsk
25th Aug

pele
17th Aug
Roster