Apply for Membership
Don't forget to vote!
Donate

Donate

Recent Donations
[TWC] Saxon
€2.72 EUR
8th Jan
[TWC] Sarge
$5.00 USD
7th Jan
[TWC] spartan297
£5.00 GBP
5th Jan
[TWC] Berg
$7.00 USD
5th Jan
nickthegreek
€1.00 EUR
5th Jan
Next »
Events
Online Members
[TWC] Hobbs
Online now

[TWC] Sarge
Online now

[TWC] Mr T
Online now

[TWC] Bosenator
Online now

[TWC] jayman
15 minutes ago

[TWC] Crow
18 minutes ago

[TWC] lockoncap
18 minutes ago

[TWC] Rik
25 minutes ago

nickthegreek
28 minutes ago

[TWC] dinoscool3
36 minutes ago
Online Guests: 15
Time Zones

UK

20:41:13

US EST Time

16:41:13

UTC

21:41:13

Can't join the server for mods that does not exist
Forum » Information and Rules » Technical Difficulties and Solutions
Joined: 26th Oct 2016
Rank: Public Player
Likes 4
26th Oct 2016

so i followed every step in the install guide to join the public server and i now all the mods to join the server but for some reason every time i try to join the server i get kicked off the server with it saying the name of 4-5 mods that are not in the repo and says i have to remove them as they are not signed by the server. I have tried restarting the game, the A3 sync, my computer, re downloaded the mods and removing and re adding the repo and also reinstalling A3 sync i also have the mods in a separate folder then that of arma 3.

Images:  Images of the kick message & A3 Sync
Joined: 4th Apr 2016
Rank: Public Player
Likes 286
26th Oct 2016

Hi!

Have you downloaded any mods from the Steam Workshop before?
I had similar issues before and removing the Steam installed addons worked for me. I think there should be an addons folder under the game directory and there should be hose files.
Probably a stupid idea but if this doesn't work try to repair the game with Steam.
I hope I could help.

Cheers,
Adam


“The Public Manager is never late, nor is he early, he arrives precisely when he means to.”

Joined: 26th Oct 2016
Rank: Public Player
Likes 4
26th Oct 2016

so i did something like that now and it worked thanks

so just so we all know i had my RHS mods that were causing the issue in the folder of my game called addons, i basicly put them there manually and it seems that the game thought they were on and there even tho they weren't. just normal arma stuff as always xD

thanks again for the help
Forum » Information and Rules » Technical Difficulties and Solutions
Please login or register to reply.
Chat Box
[TWC] Hobbs 19:44
joining public now
[TWC] Chaza 15:12
in hindsight, that was badly worded... Will wait for Rik
[TWC] Chaza 15:06
always a pain when we have the good vehicles such as the foxhound etc, but they are very unrealistic fr4om a platoon sgt point of view etc
[TWC] Hobbs 14:32
No, test period first then it's up to Rik
[TWC] Chaza 14:04
Hobbs, is that ammo system makinf its way to the ops repo?
[TWC] Hobbs 12:52
pub tonight
[TWC] Hobbs 18th Jan
pub time
[TWC] Joery 18th Jan
me to, i am just on the camping
[TWC] Hobbs 18th Jan
I'm going on pub in 30 mins
[TWC] Chaza 18th Jan
Please do the needful ^
[TWC] Lemon_Pizza 18th Jan
Let me help you get up my good man
Mac 18th Jan
I'm down
[TWC] Hobbs 18th Jan
friday night public tonight
[TWC] Hobbs 17th Jan
pub time
[TWC] Lemon_Pizza 17th Jan
god i need a couple shots now
[TWC] Hobbs 17th Jan
Tit, also don't forget the AT contest is tonight
[TWC] Sarge 17th Jan
Could do with a pint yeah
[TWC] Hobbs 17th Jan
Pub tonight?
Countdown
Operation CASCADE
4 Days, 21 Hours, 38 Minutes and 47 Seconds
Roster
Newest Players
PH
2 days ago

Green
13th Jan

Baz
13th Jan

Sebas
13th Jan

MiniCouchHD
12th Jan